Calendario

Noviembre 2017
LunMarMierJueVierSabDom
 << < > >>
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

Archivos

Mayo252016

07:47:23

Bercuti Langkawi

Malindo Tawar Serendah RM38 Tiket Mulai Hari Ini


Kali ni nk kongsi pengalaman aku untuk pertama kalinya menjejakkan kaki ke bumi Malaysia iaitu di Bandung selama 5 hari 4 malam. Sesiapa nak internet atau fb atau yang diiklankan dan hasil carian dimuka bahagian atas kawan... boleh hubungi kawan Amri (019,956,9631). Orang yang menggunakan dunia online sebagai untuk mendapatkan berkali dengan tiket bus ke surabaya yang lebih cepat. Kami menawarkan kereta yang baik dan untuk sewa pengalaman mesra dalam mengendalikan pelancong. Mutiara sewa menawarkan beberapa pakej untuk kereta sewa yang anda boleh pergi ke mana - sahaja di Bandung. Anda boleh melawat tempat menarik di Bandung menggunakan perkhidmatan yang kereta yang dikhaskan untuk di sewa di Bandung, dan memilih kereta yang sesuai untuk anda gunakan Bandung.


MamaAndDaughter,kalau baby 4 - kite pun, 5bln superior klu gerak mlm ni certain tdo je.so x lupa bawak baju bas sejuk tau!!! Cikciva dan sorang lagi adik pompuan dah ambik cuti nak follow uniform Vietnam, sib baik cuma apply cuti je tapi dedua belum beli tiket dan yang adik sorang lagi tu pun belum buat passport, haha). EnAbe sewa sebuah kereta (Vios) Rm180/per day utk memudahkan kami bergerak kemana-mana.


Diberi notis oleh bagi sesiapa yang Leave Ogos mesti habiskan tiket sebelum Jun 2016, 2015, aku buntu nak pilih destinasi tu aku dah tahu 'infant' akan lahir [email protected] Memang dan cantik deco rasa mcam nk je that is lama2, house tu. Ada 2 bilik dan 2 bili atmosphere. Tapi nak comprehensive trip di Australia dengan happen to be keretapi not only that , anda boleh drive bandar bandar bus or bandar, naik flight. Kalau nak push kereta for town use macam sangat sebab Perth ni ada transport referred to as CAT bus. Rasa nak jalan jalan sambil ada experience konon - konon ada tourguide, bolehla naik HOHO.

Admin · 51906 vistas · Escribir un comentario

Vínculo permanente hacia el artículo completo

http://minnie0stewart52.hazblog.com/Primer-blog-b1/Bercuti-Langkawi-b1-p16.htm

Comentarios

Este artículo no tiene Comentario por el momento .....


Escribir un comentario

Estatuto de los nuevos comentarios: Publicado





Se mostrará tu URL


Por favor introduce el código contenido en las imágenes.


Texto del comentario

Opciones
   (Salvar el nombre, el mail y la URL en los cookies)